Înmormântări în sensul Mesajului Graalului

Procesul morții în sine nu este altceva decât nașterea în Lumea Material-Fină. Asemănător procesului nașterii în Lumea Material-Densă.” Abd-ru-shin

Moartea pământească este trecerea pragului în lumea de dincolo, Lumea de Materie-Fină, deoarece viața noastră nu se termină odată cu separația. Tot ce se petrece la o înmormântare în sensul Mesajului Graalului este orientat numai către acest singur țel: de a-i ușura celui care a trecut dincolo desprinderea de ceea ce este pământesc și de a-l ajuta la trecerea sa în lumea de dincolo.

În acest scop i se oferă o binecuvântare sufletului care trece dincolo, iar o rugăminte pentru putere ar trebui să întărească în el dorința pentru înălțare. De asemenea și dorințele participanților de a-i oferi ajutor îl conduc spre acest lucru. Înmormântarea este într-adevăr un rămas bun în sens pământesc; ea nu este însă o ceremonie funerară, sau o jelire a morților în sensul tradițional.

Pentru alte întrebări legate de înmormântarea în sensul Mesajului Graalului vă rugăm să ne căutați la datele de contact din țara dumneavoastră.